NIEUWE MAKELAAR IN ZWOLLE

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ALEX Makelaars werd in 2012 opgericht door Alex van Erven en richt zich op particulieren en bedrijven binnen de gemeente Kampen. Van Erven startte destijds het bedrijf vanwege de veranderende markt en dito wensen van klanten en vanwege de technologische mogelijkheden. ,,Een moeilijke, maar ook een kansrijke markt, waarin wij graag goede dienstverlening wilden bieden tegen een helder en transparant tarief”, aldus van Erven.

De aanpak van ALEX Makelaars bleek dusdanig succesvol dat een uitbreiding niet kon uitblijven. ,,Rick Maatman gaat de vestiging in Zwolle runnen. Rick is geen onbekende in de Zwolse makelaardij en werkte de afgelopen 10 jaar bij twee grote kantoren in Zwolle. Hij is dan ook door de wol geverfd en kent de Zwolse markt als zijn broekzak.” ALEX Makelaars staat voor jong, fris, persoonlijk, betrokken en voor resultaatgericht. Het bedrijf kenmerkt zich door de heldere blik op de woningmarkt. ,,Wij zijn gedreven en oefenen ons vak uit met veel plezier en enthousiasme”, aldus Maatman. ,,Elke opdrachtgever wordt met dezelfde mentaliteit benaderd en behandeld. Dat wil zeggen: open, eerlijk en resultaatgericht. Wij zijn zeer actief op de woningmarkt en weten als geen ander welke kopers eveneens actief zijn en binnenkort een huis zullen kopen. We hebben één doel en dat is de beste prijs met het beste resultaat voor ú!”

ALEX Makelaars hanteert een helder stappenplan, dat begint met een inventarisatie van de wensen van de klant. Aan de hand hiervan wordt een verkoopplan op maat opgesteld. Vervolgens wordt een presentatie gemaakt van de woning met behulp van diverse specialisten op het gebied van styling, fotografie en andere vastgoedpresentatiemiddelen. ,,Want uw woning moet die ene rode appel zijn in de kist met groene. Naast de inzet van ons eigen netwerk, worden verkoopkanalen als Funda, lokale kranten en social media ingezet om kijkers te trekken. Dat ons stappenplan succesvol is, blijkt wel uit de korte verkooptijden en hoge opbrengsten. Onze opdrachtgevers hebben ons bovendien beoordeeld met een 8,7.” (bron Funda). ALEX Makelaars doet er alles aan om een optimaal resultaat te bieden. Om de klant zekerheid te bieden hierover werkt het makelaarskantoor op basis van ‘No Cure No Pay’. Dit houdt in dat er alleen makelaarscourtage wordt betaald als de woning daadwerkelijk verkocht wordt.

,,Niet alleen voor de verkoop, maar ook voor de aankoop van uw droomwoning is ALEX Makelaars Zwolle het aangewezen adres. Daarnaast zijn wij ook voor taxaties uw makelaar. Wij verheugen ons op een persoonlijke kennismaking en zijn u graag van dienst. Bel gerust voor een gratis en vrijblijvende afspraak.”

ALEX Makelaars Zwolle, Wipstrikkerallee 95, Zwolle. Info: 038-7200840 of 06-23268424

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59