Afbeelding
Erik-Jan Berends

Cartridge Europe Zwolle viert tienjarig bestaan samen met haar klanten

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het is op 10 december exact tien jaar geleden dat Jan Willem van Dorp Cartridge World opende aan de Assendorperstraat 78. Met Open Dagen en diverse acties viert hij dit jubileum op 10, 11 en 12 december samen met zijn klanten.

Van Dorp begon met het vullen van cartridges en toners, wat nog steeds het belangrijkste werk is. Sinds de verhuizing in 2013 naar een veel groter pand aan de Assendorperstraat 166-168 is daar een hoop bijgekomen. “We verkopen ook printers en kantoorartikelen, een DHL servicepunt, hebben een grote collectie papier en hebben een populaire printhoek, waar klanten kunnen printen, scannen, inbinden en lamineren”, somt hij op.

Tijdens de Open Dagen kunnen klanten zien hoe de cartridges worden verwerkt. “Heel belangrijk”, vindt Van Dorp. “We hebben ons van begin af aan hierin onderscheiden. Het imago van dit werk was nooit zo goed. Wij hebben altijd geïnvesteerd en gezorgd dat we de goede machines hebben. Dat we professioneel werken, kunnen we alleen maar aantonen door het mensen te laten zien.”

In de winkel is er deze drie dagen tevens een Rad van Fortuin, waarmee kortingen tot 25 procent te winnen zijn en tal van andere leuke prijzen. Iedere betalende klant kan de kassabon in een ton doen en daar worden drie winnaars uitgehaald. De eerste prijs is een geheel verzorgd weekendje weg, de tweede prijs een nieuwe Canon Printer en de derde prijs een waardebon voor 50 euro gratis hervullen. Wie het juiste aantal oude cartridges in een koker raadt, maakt eveneens kans op een mooie prijs. Verder staan er op deze dagen uiteraard een hapje en drankje voor de bezoekers klaar.

Cartridge Europe Zwolle

Assendorperstraat 166

8012 CD Zwolle

(038) 422 80 50

www.cartridge-europe-zwolle.com

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 7 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 8 uur geleden