Jochem, voor ogen aan kop bij Verkiezing Gezelligste Winkel

Partnerbijdrages

De Verkiezing van de Gezelligste Winkel van de gemeente Zwolle is in volle gang. De eerste tussenstand is bekendgemaakt en daarin staat Jochem, voor ogen bovenaan.

Wint Jochem, voor ogen de titel of worden ze nog ingehaald door één van de andere winkels? Er is nog helemaal niets beslist want er kan nog tot en met 20 december 2015 worden gestemd via www.gezelligstewinkel.nl.
In de gemeente Zwolle zijn er straks twee winnaars. De winkel met de meeste stemmen en de winkel met het hoogste gemiddelde cijfer. Dit kan natuurlijk ook dezelfde winkel zijn. De gemeentewinnaars maken automatisch kans op de provinciale en landelijke titel. “Bij het uitbrengen van een stem worden rapportcijfers gegeven voor sfeer, medewerkers, prijs-/kwaliteitsverhouding en klantvriendelijkheid”, aldus Lisanne Feenema van organisator Vote Company. Er kan gestemd worden via de website, Facebook en SMS. Mensen die stemmen kunnen mooie prijzen winnen, zoals een Smart Watch, een hotelovernachting voor twee personen en een dagje wellness voor twee personen.

KiKa is het goede doel dat aan de verkiezing verbonden is. De partners van de verkiezing doneren voor iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven om nieuwsbrieven van partners te ontvangen en voor iedere stem die per SMS wordt uitgebracht 0,05 euro aan KiKa. Stichting KiKa zet zich in voor de strijd tegen kinderkanker. Kijk voor meer informatie op www.gezelligstewinkel.nl.

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 15 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 15 uur geleden