Renaissance Giclée’s verhuist naar het Bethlehemkerkplein

Partnerbijdrages

Door de toenemende vraag voor op-maat-inlijstwerk is Renaissance Giclée’s verhuisd van de Sassenstraat naar het Bethlehemkerkplein. “Woensdag gaan we er open”, vertelt eigenaar Goof Treurniet.

Klanten kennen Renaissance Giclée’s vooral ook van de giclée’s, hoogwaardige reproducties van schilderijen van Nederlandse kunstenaars en het grote assortiment artistiek glaswerk. Treurniet: “We verkopen uitsluitend hoogwaardige giclées. Ze worden in gelimiteerde oplage uitgegeven en er zit een certificaat van de kunstenaar bij. Ik zie veel klanten waarvoor de aankoop van een origineel schilderij, heel begrijpelijk, te duur is. Met een giclée heb je dan toch hoogwaardige kwaliteit aan de muur.”

Populair is verder het artistieke glaswerk bij Renaissance Giclée’s. Klanten hebben keuze uit vazen, schalen en diverse andere glazen objecten. “Ze worden in kleine series in Tsjechië geproduceerd”, volgens Treurniet. “Daar zitten momenteel de echte specialisten.”  

Klanten kunnen zich sinds kort ook terecht op de speciale webshop van Renaissance Giclée’s: www.giclee-shop.nl. “Daar kunnen mensen zien, kijken en vergelijken”, legt Treurniet uit. “Dat is onze sterke punt ook: we zijn goed aanwezig op internet en in onze fysieke winkel kunnen klanten een mooie, bijpassende lijst uitzoeken. Dat blijft toch belangrijk bij deze artikelen, ze moeten wel goed in je interieur passen. Alleen met een plaatje op internet, wordt het heel lastig een juiste keuze te maken.” 

Renaissance Giclée's
Bethlehemkerkplein 30
8011 PH Zwolle
(038) 750 74 38

www.renaissance-giclees.nl

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 23 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen gisteren