Afbeelding

Sauna Swoll sluit het jaar af met verwennerijen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bezoekers van Sauna Swoll kunnen zo aan het einde van 2015 nog weer eens even lekker genieten bij het moderne saunacomplex aan de Heinoseweg.

Zeer speciaal is de Winterglow Massage Actiedag op zondag 6 december. In de grote saunacabine buiten, staan die dag vier massagetafels opgesteld. Bij een temperatuur van ongeveer 35 graden kunnen gasten zich twintig minuten laten masseren voor slechts 15 euro. Vooraf aanmelden via de e-mail of telefonisch is wel vereist.

Wie een ander wil verassen, kan een cadeaubon kopen op de nieuwe webshop van Sauna Swoll. Daar zijn de bonnen in willekeurige bedragen te bestellen. Betalen kan eenvoudig per iDEAL, waarna de cadeaubon per e-mail of post wordt verzonden. Leuk voor de feestdagen.

Gasten die graag gebruikmaken van een 20-badenkaart, zijn in december spekkoper. Deze hele maand kost de kaart 365 euro, in plaats van 405 euro. Dat bekent dat zij omgerekend slechts 18,25 euro per keer betalen. Een mooi voordeel in deze dure maand.

Sauna Swoll gaat op 2 januari 2016 om 13.00 uur weer met frisse moed het nieuwe jaar in met de derde, officiële, Unox Nieuwjaarsduik. Ook hiervoor is vooraf aanmelden (via e-mail) vereist.

De openingstijden van Sauna Swoll tijdens de feestdagen zijn aangepast. Het saunacomplex is rond de kerst op 24, 25 en 26 december gesloten, als ook op 31 december en 1 januari. Van 27 december tot en met 30 december zijn gasten gewoon welkom om lekker op te warmen in deze koude en donkere tijd.

Sauna Swoll

Heinoseweg 26 
8026 PD Zwolle

(0529) 40 16 38

www.saunaswoll.nl