Activiteiten in de Weeshuispassage

Algemeen

BINNENSTAD - De ondernemers-en stakeholdervereniging Broerenkwartier organiseert in samenwerking met RaveLine Holland iedere zaterdag in december live muziek en activiteiten in de Weeshuispassage (het overdekte winkelcentrum) in de binnenstad van Zwolle.

Op zaterdag 5 december verzorgt Afrikan live muziek op traditionele Afrikaanse instrumenten en zijn er Afrikaanse beelden te koop. Voor kinderen is er de mogelijkheid om een korte workshop te volgen waarbij ritmes worden aangeleerd om vervolgens mee te spelen met de muzikanten. Aanvangstijd is 11.00 uur en de activiteiten duren tot ongeveer 16.00 uur.

Op zaterdag 12 december treed het Jazz/Lounge trio Stockholm Lounge Unit op en op zaterdag 19 december speelt het trio Moon About populaire muziek en sfeervolle populaire kerstliedjes. Alle optredens zullen akoestisch worden uitgevoerd.

Afgelopen tijd zijn er tal van nieuwe winkels geopend in het Broerenkwartier (Passage en het Eiland) welke een bezoek meer dan waard zijn. Meerdere winkels organiseren exposities  waarbij diverse kunstvormen zijn te bezichtigen en te koop worden aangeboden.

 

Trots tonen de kinderen met initiatiefnemer Jolan Van de Waeter (derde van rechts) hun zelfgemaakte huis.
Eindpresentatie Cultuur in de Wijk in Holtenbroek; kinderen bouwen met Abby D. aan een kleurrijk huis Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 6 uur geleden
Bram van Polen en Ron Jans halen herinneringen op aan de bekerfinale tegen Ajax.
PEC Zwolle in Historisch PersPECtief: 10 jaar na de bekerfinale Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 19 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 23 uur geleden