Snel leren = leuk leren door IKsamensterk in Zwolle

vrijdag 4 december 2015 0:00

Leren... boeken vol tekst kosten zeeën van tijd en flink wat frustraties... HET KAN OOK ANDERS!

Met de training “Snel leren = leuk leren” krijg je handvatten aangereikt om beter te leren plannen en organiseren. Daarnaast leer je 2 tot 4 keer sneller lezen, het maken van mindmappen en beter onthouden door het aanleren van geheugentechnieken.

Vragen waar we antwoorden op gaan vinden zijn: -Wat is de beste manier om mijn huiswerk aan te pakken? -Wat is een goede opbouw voor een proefwerk of examen? -Hoe kan ik beter onthouden door sneller te lezen? -Hoe zorg ik ervoor dat wat ik leer, langer te onthouden is? -Hoe maak ik een haalbare planning? -En natuurlijk heel belangrijk…Hoe leuk kan ik leren maken?

IKsamensterk zal vanaf 11 januari deze training aanbieden bij de Creative Coöperatie in Zwolle (www.creatievecooperatiezwolle.nl) De training bestaat uit 6 bijeenkomsten van 16:30 uur tot 17:30 uur.

De training is geschikt voor leerlingen in het VO (VMBO-TL tot VWO) en studenten. (Ook volwassenen kunnen baat hebben bij de technieken die hier aangeleerd worden. Neem hiervoor contact op met info@iksamensterk.nl)

SCHRIJF JE NU IN VIA DE SITE! www.iksamensterk.nl/snel-leren-leuk-leren