Lekker blijven bewegen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Regelmatig bewegen, is gezond. Bij wie veel beweegt, raken de spieren en botten getraind om te werken. Men voelt zich daardoor fitter en krijgt meer energie.

“We kunnen onze spieren en gewrichten ondersteuning bieden door voedingssupplementen te gebruiken die stoffen bevatten met een positieve werking op ons gestel”, adviseert de GezondheidsWinkel. “Essentiële stoffen voor onze spieren en gewrichten zijn bijvoorbeeld vitamine D, glucosamine, calcium en magnesium. Met het geavanceerde maar makkelijk oplosbare poeder Gelaticum Forte & Collageen Type II geeft u uw lichaam essentiële bouwstoffen voor het bewegingsapparaat. Zo dragen de vitamine C en fosfor bij aan de normale werking van de botten en een goede weerstand. Daarnaast zorgen calcium en magnesium in Gelaticum Forte voor sterke botten, gewrichten en spieren en een minder vermoeid gevoel. Magnesium helpt daarnaast de spieren te ontspannen en stuurt meer dan driehonderd verschillende enzymen aan, die samen zorgen voor een goed verloop van verschillende processen in het lichaam. Vul een gevarieerd en gezond eetpatroon drie keer per dag aan met Gelaticum Forte. U kunt desgewenst twee maatschepjes Gelaticum Forte toevoegen aan melk, kwark, yoghurt, vruchtensap of water. Een eenvoudige manier om uw lichaam net dat beetje extra ondersteuning te geven.”

Zeker in de herfst- en winterperiode raadt de GezondheidsWinkel aan de vitamine D voorraad aan te vullen. “In deze periode maakt ons lichaam namelijk zelf niet voldoende aan door gebrek aan zonlicht. Terwijl vitamine D3 juist onontbeerlijk is voor de ondersteuning van sterke botten en de aanmaak van cellen en weefsels.” Wie kiest voor Gelaticum Forte & Collageen Type II ontvangt nu tijdelijk gratis een maandverpakking Vitamine D3. 

Exclusief verkrijgbaar bij uw GezondheidsWinkel Zwolle en GezondheidsDrogist Schuttelaar. Kijk ook op www.gezondheidswinkel.nl.

 

 

 

Afbeelding
Paleis Het Loo: een dagje uit voor iedereen Partnerbijdrages 1 uur geleden
Gerjo (links) en Adri-Jan Rigter met het nieuwe logo en de bouwtekening van de renovatie.
Gait Rigter stapt over naar Bike Totaal: dezelfde naam, een andere uitstraling Partnerbijdrages 1 uur geleden
Afbeelding
Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht gaan samen verder als Vereen Algemeen 2 uur geleden