Samsung opent nieuw winkelconcept bij Media Markt.

Partnerbijdrages

Onder de naam Samsung Experience Store powered by Media Markt worden de belangrijkste producten van Samsung in een warme, comfortabele huiskamersetting gepresenteerd.

Samsung heeft de winkel geopend omdat productervaring steeds belangrijker wordt. Om mensen die productervaring voorafgaand aan een eventuele aankoop te geven, heeft Samsung Experience Stores geopend in Media Markt Zwolle, Groningen en Eindhoven Centrum.

In de Samsung Experience Store krijgen mensen uitgebreid advies en demonstraties die aansluiten op hun woonsituatie en wensen. Iedereen ervaart hoe zijn huis een fijner huis wordt dat inspeelt op wensen en behoeften. Zo kan TV en audioapparatuur vanaf de tablet worden aangestuurd, de woonkamer met een handeling worden klaargemaakt voor een filmavond, of de wasmachine op zolder worden gestart. Ook kunnen mensen zich onderdompelen in de wereld van de Gear VR.

Kijk voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux op www.samsung.com en de officiële blog www.samsung.com/nl/discover.

Afbeelding
Paleis Het Loo: een dagje uit voor iedereen Partnerbijdrages 5 uur geleden
Gerjo (links) en Adri-Jan Rigter met het nieuwe logo en de bouwtekening van de renovatie.
Gait Rigter stapt over naar Bike Totaal: dezelfde naam, een andere uitstraling Partnerbijdrages 5 uur geleden
Afbeelding
Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht gaan samen verder als Vereen Algemeen 6 uur geleden