Sinterklaas geeft badmutsen aan alle leden van ZV 44

Partnerbijdrages

Marco Reuvers van Reuvers Sport heeft op vrijdag 4 december namens de Sint een pakje afgeleverd in zwembad de Vrolijkheid aan de zwemmers van ZV 44 die op dat moment aan het trainen waren.

Er was een online verbinding met Sinterklaas tot stand gebracht. Terwijl de kinderen aan het inzwemmen waren, zagen zij ineens Sinterklaas op het grote scherm bij het zwembad verschijnen. Alle leden van ZV 44 kregen van Sinterklaas een zwarte badmuts met daarop het logo van ZV 44 en de sponsornaam Reuvers Sport. Naast de badmutsen had de Sint ook nog een speciaal pieten trainingsschema laten maken. Terwijl de oudere kinderen het trainingsschema volgden van Suzanne Polinder, de hoofdtrainster van ZV 44, volgden de jongere kinderen het pietentrainingsschema. Hierbij moesten de kinderen niet alleen banen zwemmen, maar moesten ze ook op zoek naar hunebedstenen die op de bodem van het zwembad lagen….

ZV 44 is een nieuwe zwemvereniging binnen Zwolle die momenteel bijna tachtig leden telt. ZV 44 biedt training aan kinderen, jongeren en volwassenen die graag hun slagen of conditie willen verbeteren en/of wedstrijden willen zwemmen. ZV 44 biedt eveneens aan ouders de mogelijkheid om tijdens de training van hun kinderen, zelf ook banen te zwemmen.