Afbeelding

BusinessPark Zwolle krijgt vrijetijdscentrum en Foodcourt

Algemeen

ZWOLLE – Tegenover het PEC Zwolle-stadion komt een bowling-, glowgolf- en snookercentrum. De opening staat gepland voor het voorjaar van 2016.

Het centrum komt op de bovenverdieping van horecagroothandel Sligro aan de Boerendanserdijk. Het nieuwe vrijetijdscentrum telt elf bowlingbanen, één 18-holes glowgolfbaan, tien snooker-, pool- en biljarttafels, één wand met meerdere dartborden, een restaurant ‘van steak tot sushi’ op meerdere locaties in pand en 280 parkeerplaatsen op het parkeerdek. De familie Sun uit Groningen gaat vrijetijdscentrum exploiteren. Zij hebben ook een wokrestaurant in het stadion van FC Groningen en een wereldrestaurant in het centrum van die stad.

Naast het vrijetijdscentrum opent in het gebied De Vrolijkheid in het voorjaar ook een

trampolinepark en zijn er vergevorderde plannen voor een Foodcourt met een Kentucky Fried Chicken, een Burger King en een Subway op de plek waar nu café De Vrolijkheid nog staat.

Rondom het vrijetijdscentrum is Jansen Vastgoed bezig met de ontwikkeling van BusinessPark Zwolle, een gebied van 3,2 hectare tussen het stadion van PEC Zwolle en het vrijetijdscentrum.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 23 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 23 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen gisteren