Ruim 90 afzwemmers bij Kontrast

Algemeen

Afgelopen zaterdag hebben maar liefst 92 kinderen afgezwommen in het overdekte bad van Kontrast Sport & Wellness. Een mooie prestatie van de kinderen en een pluim voor de zweminstructeurs, die pas na de zomermaanden gestart zijn bij zwemschool Kontrast. De sfeer zat er afgelopen zaterdag goed in. In 5 maanden je A diploma halen is dan ook een hele prestatie. Aan totaal 34 kinderen is het A diploma uitgereikt. Aansluitend zwommen 42 kinderen af voor het B diploma, waarvan het jongste meisje nog maar 4 jaar!! Tot slot behaalden 11 kinderen het C diploma.

Nadat de kinderen aan alle zwemeisen in het water hadden voldaan, ontvingen zij uit handen van Anita de Kruijff, hoofd zwemzaken bij Kontrast het diploma en de medaille.

Dat zelfs de Zwempiet ook een kijkje kwam nemen maakte het voor de kinderen nog eens extra gezellig (en misschien ook wel een beetje spannend). Zwarte Piet trakteerde de kinderen op een ballon en een lekker zakje gevuld met pepernoten.

Inmiddels is er al weer de start gemaakt met ruim 40 nieuwe kinderen, die starten met de 5 maanden A cursus. Nieuwe zwemleskinderen kunnen elk moment worden opgegeven bij de receptie van Kontrast middels een inschrijfformulier. Op dit moment kent Kontrast nog geen wachttijden, zodat er snel kan worden begonnen. Voor informatie en opgave: www.kontrastdalfsen.nl

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 15 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 15 uur geleden