Afbeelding
Margo Huggers

Mensen zijn koppig, ezels zijn slim

Cultuur

Mensen zijn koppig, ezels zijn slim.

Margometezel organiseert wandelingen en kinderfeestjes met ezels.

Het is anders dan mensen denken: ezels kun je goed leren wandelen, ze zijn volgzaam, sterk, trouw, super slim en heel lief. Mensen hebben vaak in hun hoofd dat het koppige en lastig te hanteren dieren zijn. Dat beeld klopt niet. Je moet alleen wel weten hoe je ze het beste kunt benaderen. Dat kun je leren bij Margometezel. Ze woont in de Zwolse binnenstad, haar ezel woont tussen andere ezels bij een ezelliefhebber in Ommen.

In 2012 liep Margo samen met haar ezel Frits van Nederland naar Zuid-Frankrijk, daaruit blijkt dat wandelen met een ezel heel goed mogelijk is. Nu heeft Margo haar eigen bedrijf met de naam Margo met ezel. U kunt meegenieten van het wandelen met ezels. Er zijn kinderfeestjes en wandelingen voor gezinnen en/of volwassenen. Margo zet ook de ezels in met speciale doelgroepen om volwassenen of kinderen te stimuleren meer buiten te komen, contact te maken met dieren en meer over zichzelf te leren.

Op 27 december van 13.00 tot 16.00 uur kunt u mee met een groepswandeling, dan gaan drie ezels mee. De wandeling start om 13.00 uur aan de Tussenweg 4 in Ommen. Warme chokolademelk en krentenbollen gaan mee in de ezeltassen. Opgave: margohuggers@gmail.com of 0622049540

Dit is haar website: http://margometezel.webklik.nl