Spectaculaire vuurwerkshow met Pyro musical

· leestijd 2 minuten Algemeen

Welkom

Voor het elfde jaar alweer verkoopt Kwekerij Souman vuurwerk. En ieder jaar pakken we weer grootser uit!

Zoeken naar een gratis parkeerplek? Niet nodig, want die zijn er in overvloed!

Ons assortiment bestaat uit meer dan 250 verschillende soorten vuurwerk verschillende merken. Van het kleinste kindervuurwerk tot het zwaarste legale vuurwerk, Souman Vuurwerk verkoopt het allemaal.

10.000 kilogram aan vuurwerk in drie bewaarplaatsen

Vuurwerk uitzoeken gaat nergens zo plezierig als bij Souman Vuurwerk. U stelt uw bestelling samen in de uitgebreide showroom en uw bestelling wordt achter de schermen meteen klaargemaakt. Het is zelfs mogelijk via onze webshop te bestellen. Hoe makkelijk wilt u het hebben?

Souman Vuurwerk

Lange wachtrijen bij de kassa? Niet bij Souman Vuurwerk. U kiest het vuurwerk op uw gemak uit in de showroom, waar u wel meer dan 250 verschillende soorten vuurwerk vindt! Bij de kassa krijgt u een bon en op dat moment maken wij uw bestelling klaar in de vuurwerkschuur. Sneller kan niet!

Heeft u geen tijd om het vuurwerk in de showroom uit te zoeken? Tot 31 december 15.00 uur kunt u ook bestellen via onze WebShop www.soumanvuurwerk.nl Betalen kan heel simpel bij het afhalen. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Voorverkoop met actiekorting!

Onze voorverkoop loopt tot 28 december 00.00 en pakt extra voordelig uit. Bij een besteding vanaf 15,00 euro krijgt u gratis vuurwerk. Ook vind u veel aanbiedingen op onze site.

Kijk ook snel in onze outlet voor scherpe aanbiedingen. Op = op!

Outlet op = op!

Onze outlet is ideaal om mooi vuurwerk voor een scherpe prijs te kopen. Het gaat hier om artikelen die onze leveranciers niet langer meer leveren.

Extra scherpe prijzen

Omdat dit vuurwerk na dit jaar niet meer te bestellen is, gaan ze voor een extra voordelige prijs de deur uit. Van kindervuurwerk tot de ‘grote jongens’, onze outlet bevat voor ieder wat wils!

Vuurwerkshow

Ook dit jaar organiseren wij weer een spetterende vuurwerkshow! Wij schieten ons prachtige vuurwerk weer de lucht in op zaterdag 12 december om 19.30 uur. Kleurrijk, knallend en spectaculair! Een spektakel voor jong en oud dat u niet mag missen en het kost u helemaal niets.

We showen zo’n 40 verschillende soorten vuurwerk, uiteenlopend van groot tot klein en dus voor elke portemonnee. Voor de tweede keer houden wij als finale een pyromusical. Dan schieten we vuurwerk op een grote hit van Kensington.

Uiteraard kunt u ook dit jaar weer genieten van een lekkere kop warme chocolademelk. Dus trek uw regenlaarzen aan, doe een dikke sjaal om en kom genieten van onze show!

Zien wij u zaterdag 12 december om 19.30 uur bij onze kwekerij?

Contact

Kwekerij Souman

Zuiderzeestraatweg 34

8051 SN Hattem

Telefoon: 038 – 444 90 42

E-mail: info@kwekerij-souman.nl

info@soumanvuurwerk.nl

Web: www.soumanvuurwerk.nl

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 23 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen gisteren
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37