Afbeelding

CityFit krijgt een ‘make-over’

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Na een flinke ‘make-over’ wordt sportschool CityFit aan de Assendorperstraat op zondag 10 januari feestelijk heropend. Radmilo Soda, onder andere bekend van het tv-programma Obese, is voor deze feestelijke heropening van 11.00 tot 13.00 uur aanwezig om te vertellen over zijn methodiek en zijn boek ‘Echt Radmilo’.

“Stilstand is achteruitgang en voor mijn clubleden wil ik gewoon het beste kunnen bieden op fitnessgebied”, vertelt eigenaar Rob Jacobs. Met een team van specialisten wordt er hard gewerkt aan een totale make-over van het fitnesscentrum. Alles gaat eruit en maakt plaats voor ultramoderne cardio- en krachttoestellen. Leden kunnen uiteraard blijven rekenen op het ruime aanbod van groepslessen. “De persoonlijke aandacht, gezelligheid en de ontspannen sfeer blijven natuurlijk ook”, aldus Rob.

Als klap op de vuurpijl komt CityFit bovendien met een revolutionair nieuw trainingsconcept én uniek voor Zwolle: de eGym-Cirkel. In slechts twee keer dertig minuten per week bereiken mensen hiermee verbluffende resultaten. “Egymmen”, noemt Rob het, is perfect voor mensen die fit & vitaal willen zijn maar weinig tijd hebben.

Op zondag 10 januari vindt van 11.00 tot 13.00 uur de feestelijke heropening van CityFit plaats. Personal Trainer van de BN’ers Radmilo Soda vertelt vanaf 11.15 uur meer over zijn methodiek en zijn boek ‘Echt Radmilo’. Natuurlijk is er volop gelegenheid om vragen te stellen en kunnen bezoekers het boek van Radmilo laten signeren. Speciaal voor clubleden die een introducé meenemen, geeft CityFit honderd boeken gratis weg. En natuurlijk kan men een kijkje nemen in het vernieuwde fitnesscentrum onder het genot van een hapje en een drankje.

CityFit

Assendorperstraat 70

8012 CA Zwolle

(038) 422 80 15

www.cityfit.nl