Langhuis komt met workshop ‘Bouw je eigen wereld’

Algemeen

BINNENSTAD - Het Langhuis presenteert in het kader van de huidige expositie van Rudy Simon getiteld HYPERFOCUS, de workshop ‘Bouw je eigen wereld’.

Rudy Simon werkt als kunstenaar ongebonden en volgens zijn eigen regels. Hij creëert kleine werelden met eindeloos veel aandacht. Naar aanleiding van zijn expositie kunnen kinderen tijdens de workshop een eigen wereld bouwen die zij mee naar huis mogen nemen.

De workshop begint met het bekijken van de expositie in Het Langhuis. De kinderen kunnen de kunstenaar vragen stellen over zijn werk. Vervolgens wandelt de groep naar het atelier van de kunstenaar. Tijdens de workshop bouwen de kinderen hun eigen wereld met hout, lijm, poppetjes en bomen. De workshop is geschikt voor kinderen van zes tot twaalf jaar en kost 7,50 euro. Dat is inclusief materiaal, limonade en koekjes. “Wil je meedoen? Meld je dan aan vóór 18 december via post@rudysimon.nl, onder vermelding van je naam en leeftijd”, zo laat de organisatie van het in de Goudsteeg gevestigde Langhuis weten.   

Afbeelding
Paleis Het Loo: een dagje uit voor iedereen Partnerbijdrages 3 uur geleden
Gerjo (links) en Adri-Jan Rigter met het nieuwe logo en de bouwtekening van de renovatie.
Gait Rigter stapt over naar Bike Totaal: dezelfde naam, een andere uitstraling Partnerbijdrages 3 uur geleden
Afbeelding
Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht gaan samen verder als Vereen Algemeen 4 uur geleden