Na bekerstunt volgt domper voor Regio Zwolle Volleybal

Sport

ZWOLLE - In plaats van erna zitten de speelsters van Regio Zwolle Volleybal al voor de feestdagen met een behoorlijke kater. En dat na een week die zo geweldig begon, met een stunt in de achtste finales van het nationale bekertoernooi.

Regio Zwolle Volleybal kieperde dinsdag Sliedrecht Sport uit de beker. In het Landstede Sportcentrum won de ploeg van Henriëtte ter Steege met 3-1 (25-18, 25-22, 14-25 en 25-22). De trainster zag een ploeg die met lef speelde en daarvoor beloond werd.

Vier dagen later kon het heilige vuur niet opnieuw worden aangestoken. Regio Zwolle beleefde een donkere avond in De Kruisboog te Houten, waar het kansloos verloor van een directe concurrent in de strijd om de play-offs (top zes). Oskam Taurus was met 3-0 te sterk: 25-22, 25-21, 25-19. Een duel dat Ter Steege vooraf bestempelde als de belangrijkste wedstrijd van december.

De volgende wedstrijd is op zaterdag 9 januari (vanaf 14.30 uur) in eigen huis tegen Talentteam Papendal/Arnhem. Wederom een belangrijk duel in de strijd om de play-offs.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37