BFit XL helpt bij de goede voornemens

Partnerbijdrages

Met het nieuwe jaar weer in het vooruitzicht heeft iedereen de goede voornemens alweer paraat. BFit XL helpt graag een handje aan mee om deze voornemens ook daadwerkelijk te gaan halen.

Samen met een sportfysiotherapeut, een voedingscoach en een (hard)looptrainer kunnen deelnemers 24 weken lang werken aan een gezonder leven en een fitter lijf. Op zaterdag 16 januari gaat weer een nieuwe editie van BFit XL van start. Het programma, dat (hard)lopen combineert met werken aan een gezond eetpatroon, is verlengd van 12 naar 24 weken. Hiermee probeert BFit XL nog beter aan te sluiten bij de doelgroep. “We merkten dat twaalf weken voor veel deelnemers toch te kort is om goed aansluiting te vinden bij één van de vele reguliere loopgroepen in Zwolle”, vertelt looptrainer Marcel Diender. “Door hier nu standaard 24 weken de tijd voor te nemen, kunnen we de trainingen geleidelijker opbouwen, beter blessures voorkomen en meer richting het niveau van de loopgroepen toe trainen. Deelnemers met al de nodige hardloopervaring kunnen zich nog steeds aanmelden voor een programma van twaalf weken.”

Op 16 januari begint BFit XL met een informatiesessie en een eerste looptraining. Daarna traint de groep twee keer per week , op de woensdagavond en zaterdagochtend. Eén keer per twee weken houdt BFit XL een themabijeenkomst over een gezonde leefstijl voor de deelnemers. Meer informatie over dit programma is te vinden op www.bfitxl.nl.