Afbeelding

Festival Zwolle Unlimited laat publiek in 2016 kiezen

· leestijd 1 minuut Cultuur

BINNENSTAD - Op de aankomende editie van Zwolle Unlimited, van 3 tot en met 5 juni 2016, wil de organisatie het publiek deels zelf laten kiezen wie er op het festival optreedt. Bezoekers kunnen plaatsnemen op de stoel van de muziekprogrammeur.

Ze nemen hieraan deel door via een online-formulier, dat op de website van Zwolle Unlimited staat, artiesten op te geven die ze graag willen zien op Zwolle Unlimited. Om de favoriete artiesten echt op het festival te krijgen, gaat de organisatie vanaf half februari beginnen met een crowdfundactie. Daarbij heeft ze de hulp van het publiek echt nodig. De artiesten treden op in het strobalen theater. Er kunnen in dit theater maximaal 250 bezoekers. De organisatie vraagt aan de artiest wat hij/zij als extra's kan toevoegen aan het optreden. Dat kan zijn een meet and greet of een signeersessie. Of een privé-concert bij bezoekers thuis. De organisatie hoopt op deze manier een meerwaarde te creëren voor het festival en haar bezoekers. Favoriete artiesten doorgeven kan via de website www.zwolleunlimited.nl.

Festival Zwolle Unlimited is Spoken word, Storytelling, Roots muziek, literatuur en straattheater. Zwolle Unlimited is een paraplumerk van verschillende festivals: Waterval Internationaal Vertelfestival, straattheaterfestival Kunsten Op Straat en de Zwolse Boekenmarkt. Het festival duurt drie dagen en biedt een uiteenlopend scala van culturele activiteiten, van verhalenvertellers tot een boekenmarkt en van singer- en songwriters tot straattheater. Het festival wil toegankelijk zijn voor iedereen, jong en oud, arm en rijk.

Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen gisteren
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 18 apr, 11:11
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 18 apr, 11:09