Afbeelding

Wintersale bij Koops Bedden in Wezep

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“Zo aan het einde van het jaar is het weer tijd om de jaarlijkse balans op te maken van de voorraad”, zegt Ente Bosma jr., directeur van Koops Bedden.

“In januari zijn er weer beurzen in Frankfurt, Keulen, Gent en Parijs met de allerlaatste trends op het gebied van design en slaapcomfort. Daarom gaan we de huidige collectie rigoureus afprijzen met kortingen tot wel 50 procent op boxsprings, seniorenbedden, matrassen, bodems, slaapkamers en jong volwassen bedden.” Verder heeft Koops Bedden meer dan duizend stuks dekbedovertrekken en hoeslakens van alle grote topmerken afgeprijsd. Bosma jr.: “Verder hebben we, speciaal voor de winter, flanellen overtrekken en hoeslakens in de aanbieding. Ook op het gebied van dekbedden zijn er zowel in dons, wol, en synthetisch mooie aanbiedingen.” Ook heeft Koops Bedden weer diverse kussens in de aanbieding. Tevens is de speciaalzaak leverancier van het wereldmerk Tempur. Het merk onderscheidt zich met druk verlagende matrassen die zich perfect naar de contouren van het lichaam aanpassen. Klanten krijgen tijdens de wintersale bij aankoop van een Tempur matras maar liefst 250 euro korting. Op de collectie van Auping, het wereldberoemde merk in Nederland, krijgen klanten tijdens de wintersale 15 procent korting op de hele collectie.

Koops Bedden heeft al 175 jaar ervaring als het gaat om vakkundig advies en een uitzonderlijke service. Ente Bosma jr. staat, samen met zijn vader en acht medewerkers voor de klanten klaar. “Wij staan op zaterdag zelfs met drie generaties in de zaak”, besluit Bosma jr.

Koops Bedden

Rondweg 72

8091 XK Wezep

(038) 376 12 12

www.koopsbedden.nl

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden gisteren
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen gisteren
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 18 apr, 09:43