Afbeelding
Martijn Ganzevles

Lancering online dorpsplein StinsKracht.nl door wijkwethouder Anker

dinsdag 29 december 2015 0:00

Op 15 januari 2016 zal tijdens de nieuwjaarsborrel van Wijkvereniging WVF in Wijkcentrum Het Anker (Voorsterweg 36), van 17.00 uur tot 18.00 uur de lancering van het online buurtplatform www.stinskracht.nl plaatsvinden. De openingshandeling wordt verricht door wijkwethouder Anker.

Via het Stinskracht-loket bij studio Jobpoint aan de Westenholterweg 50 koppelen wij sinds oktober vrijwilligers aan hulpvragen uit de wijk. In de eerste twee maanden hebben wij al 12 matches kunnen maken. Wij van Stinskracht.nl zijn heel blij met dit 'Noaberschap''! Om ook zonder tussenkomst van het Stinskracht loket de sociale interactie in onze wijk te versterken werken we aan een online buurtplatform, StinsKracht.nl. Op dit ‘online dorpsplein’ van, voor én door Westenholte weten bewoners elkaar straks te vinden en kunnen ze ontdekken wat er allemaal in onze wijk gebeurt. Er is op StinsKracht.nl niet alleen plek voor bewoners, maar ook voor het lokale verenigingsleven, ondernemers en dienstverlenende organisaties in de wijk.

Alle belangstellenden zijn van harte uitgenodigd bij de lancering aanwezig te zijn en te proosten op een prettige samenwerking in onze mooie wijk. Zo hopen wij met elkaar een prachtig voorbeeld voor de andere wijken in Zwolle te creeëren.

Graag tot ziens in Het Anker op 15 januari om 17.00 uur !! Buurtverbinders Stinskracht Paula, Roos, Esmiralda, Helen, Patty, Jacqueline & Martijn Email: contact@stinskracht.nl telefoonnummer: 06-12613280 Openingstijden Stinskracht loket: woensdag van 13 tot 16 uur vrijdag van 9 tot 12 uur (vanaf 6 januari 2016 weer geopend) website: www.Stinskracht.nl