Afbeelding
Eigen foto

Assendorp start het nieuwe jaar met een Nieuwjaarsfeest

Algemeen

ASSENDORP - Stichting Assendorper Zaken en De Enk nodigen alle Assendorpers en alle andere geïnteresseerden uit om op vrijdag 8 januari met elkaar te proosten op het nieuwe jaar. Dit alles wordt muzikaal opgeluisterd door de tunes van The Blitzers en dj Renzo.

The Blitzers nemen de bezoekers mee naar de jaren zeventig, de tijd van oranje en bruin, van visnetten aan het plafond. De tijd van Q en Q, Ren Je Rot, Saturday Night Fever en The Godfather. Maar ook de tijd van disco, glamrock en punk. De band speelt gevoelige ballades, scherpe rockers en verrassende jaren zeventig evergreens. Alle helden uit de seventies komen voorbij: AC/DC, Blondie, Status Quo, maar ook ABBA, Boney M en Fleetwood-Mac. Dit alles met minimale bezetting, gepaste kledij en vooral een zeer vette knipoog.

Na dit optreden kunnen de bezoekers verder genieten van een swingavond met dj Renzo. Hij heeft zijn sporen al verdiend als dj bij diverse dance-events en Assendorpers kennen hem vast al van café de Singel. Hij geeft als eerste dj in het nieuwe jaar de aftrap van de maandelijkse swingavonden die worden gepland op elke vierde vrijdag van de maand daarna.

Vanaf 20.00 uur kan iedereen terecht in wijkcentrum De Enk. De band begint tussen 20.30 en 21.00 uur te spelen. De entree is helemaal gratis.