Afbeelding

Waterschade door vuurwerk overvalt Tafeltennis Zwolle

Sport

ZWOLLE - Tafeltennis Zwolle had zich de start van 2016 heel anders voorgesteld. Tijdens de nieuwsjaarsreceptie op 1 januari werd geconstateerd dat er behoorlijke waterschade is aan het pand aan de Albert Cuypstraat. De sporthal kan minimaal veertien dagen niet worden gebruikt.

Door vuurwerk zijn er op verschillende plaatsen in het dak gaten ontstaan. Een specialist van de gemeente heeft geconstateerd dat vuurwerk de boosdoener was van de beschadigingen aan het dak. Er is aangifte gedaan.

De vereniging geeft op de website aan wat de stand van zaken is: “De vloer zet uit en vormt bollingen op grote plekken in de zaal. Ook de plafondplaten in de zaal en dameskleedkamer zijn verloren gegaan door de hoeveelheid water. Verder zal er door de gemeente/verzekering nog een expert moeten kijken naar de totale schade (zichtbaar en onzichtbaar) in het pand.” Het bestuur van de club is zeer te spreken over de snelle reactie van de gemeente op Nieuwjaarsdag.

Toernooien en trainingen zijn tot nader order uitgesteld. Op vrijdagen is de kantine wel open.

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 16 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 19 uur geleden