Afbeelding

Trek de agenda’s voor De Netwerkvloer

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

In het Van der Valk hotel aan de Nieuwleusenerdijk 1 in Zwolle wordt op dinsdag 12 januari van 13.30 tot 18.30 uur weer een bijeenkomst van De Netwerkvloer gehouden.

“Het is als ondernemer belangrijk om erbij te zijn om de agenda te vullen met afspraken voor het nieuwe jaar”, zegt initiator, bedenker en eigenaar Yvon Moossdorff van De Netwerkvloer, die samen met haar team het evenement organiseert.

De Netwerkvloer bestaat inmiddels zes jaar. Moossdorff: “We zijn begonnen met vier bijeenkomsten per jaar, maar inmiddels zijn dat er zes. We hebben bij Van der Valk een kleine honderd deelnemers. Vorig jaar bezochten twaalfhonderd ondernemers De Netwerkvloer, waaronder het voltallige college van b en w van Zwolle. Wethouder René de Heer verricht dit jaar de opening.”

De Netwerkvloer onderscheidt zich volgens Moossdorff van andere netwerkbijeenkomsten. “Er zijn veel bijeenkomsten en borrels voor ondernemers. Bij De Netwerkvloer gaat het echter puur om mensen te matchen door het gebruikmaken van elkaars platform. Dat versterkt enorm. Iedere ondernemer heeft het meeste moeite met het leggen van de eerste contacten. Die kunnen ze hier eenvoudig leggen. Het is dus heel belangrijk de agenda mee te nemen. Verder helpen wij de deelnemers zich zo goed mogelijk te presenteren.” Om het evenement laagdrempelig te houden, is De Netwerkvloer gratis toegankelijk en is er voor alle bezoekers gratis koffie. Moossdorff: “Wij zorgen voor veel publiciteit en zijn er trots op dat we sinds kort ook onze eigen glossy hebben.” In Zwolle vindt op 28 juni weer een groot evenement plaats. De locatie wordt binnenkort bekendgemaakt. Ondernemers kunnen zich ervoor op De Netwerkvloer van 12 februari inschrijven.

Aankomende editie van De Netwerkvloer

De Netwerkvloer heeft voor 2016 meer edities op haar programma staan waar ondernemers welkom zijn:

De volgende evenementen zijn op dinsdag 16 februari 2016 bij Hotel van der Valk in Harderwijk, dinsdag 19 april 2016 bij Postillion Hotel in Deventer, dinsdag 28 juni 2016 bij…. (locatie wordt eerdaags bekendgemaakt), dinsdag 20 september 2016 bij Hotel van der Valk in Enschede en in het najaar in Almere.