Afbeelding
Ria van Herk

Voorlichtingsavond 'Van Idee naar ZZP'

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Op 14 januari is er in de Sprankel aan de Klokkengieterlaan 3, van 19.30 -22.00 uur een gratis voorlichtingsavond over de workshops 'Van Idee naar ZZP'. In deze vijf workshops kunnen deelnemers ontdekken of het zelfstandig ondernemerschap past bij de persoon die zij zijn.

"Veel mensen dromen van het ondernemerschap, maar durven de stap niet te zetten", vertelt trainer Ria van Herk. "Ze hebben veel ideeën en vragen zich af of ze deze als ZZP-er kunnen realiseren. In deze workshops ontdekken ze of er een markt is voor hun idee en hoe ze die kunnen benaderen. Ook de persoonlijke presentatie en de administratieve zaken komen aan de orde."

Hybride werkers

De workshops zijn bedoeld voor mensen die willen ontdekken of zij talenten en vaardigheden hebben voor het ondernemerschap en wat ze nodig hebben om de eerste stap te zetten. De workshops zijn ook voor mensen die hun baan dreigen te verliezen en zich oriënteren op het ondernemerschap. Ook de zogenaamde hybride werkers zijn welkom: mensen die een combinatie zoeken van loondienst en ZZP.

Power om keuzes te maken

Trainer Erna Gerrits werkt zelf al ruim 10 jaar als ZZP-er. "Het is onze drive om mensen hun persoonlijke kracht te laten ontdekken zodat zij nieuwe stappen zetten. Wij zien dat mensen na een traject bij ons de power hebben hun eigen keuzes te maken en het lef om deze te realiseren."

Aanmelden voorlichtingsavond

Het maximale aantal deelnemers aan de voorlichtingsavond is 25. Aanmelden is daarom noodzakelijk. Dit kan via de website www.vanideenaarzzp.nl.

Gerrits & Van Herk

De workshops 'Van Idee naar ZZP' zijn een dienst van Gerrits & Van Herk, talentontwikkelaars uit Zwolle. Naast het begeleiden van startende ZZP-ers bieden zij loopbaanbegeleiding, coaching en supervisie aan vrouwen en mannen met een werkgerelateerde vraag.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 3 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 4 uur geleden