Afbeelding
Ruben

Zwolse StartUps en bedrijven op inspiratiereis Barcelona!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Maandag 11 januari a.s. gaan de talentvolle jonge bedrijven Superbuddy, Trippi en Sidefloat als winnaars van StartUp competitie GetInTheRing Regio Zwolle samen met enkele bedrijven naar Barcelona, ‘The StartUp capital of Europe!

De organisatie van de Global Entrepreneurship Week Regio Zwolle (GEW) heeft in samenwerking met overheid en ondernemers in Barcelona een erg interessant programma samengesteld. Het programma is bedoeld om de StartUps uit regio Zwolle te informeren en inspireren door via allerlei bezoeken. Veel bedrijven en met name Nederlandse bedrijven worden succesvoller doordat ze in Barcelona gebruik maken van een goed werkende infrastructuur voor ondernemers. Van dit succes valt veel te leren als StartUp, bestaande ondernemer of onderwijs. Zo weet Barcelona steeds weer nieuwe banen te creëren doordat de overheid, onderwijs en ondernemers samen StartUps bijstaan bij de groei van hun bedrijf. De StartUps van de Regio Zwolle krijgen via de bezoeken een goede inkijk en misschien wel nieuwe ideeën waarmee ze hun eigen bedrijf ontwikkelen. De inspiratiereis naar Barcelona is dynamisch door een balans tussen interessante bedrijfsbezoeken, cultuur en vrije tijd. Met de bezoeken wordt ieders netwerk enorm vergroot en de onderlinge band versterkt.

Het bijzondere aan deze reis is dat de organisatie van deze handelsreis Barcelona GEW Regio Zwolle in handen is van studenten. Mirja Nieuwenhuis is hooforganisator en wordt ondersteund door Rens Blokker en Ruben Slot. Alle drie zijn het professionals in opleiding bij Landstede Business Boost, de backoffice GEW Regio Zwolle.

‘’Dit zal een ontzettende leuke, maar vooral leerzame ervaring worden die ik nooit meer zal vergeten en ben daarom blij dat ik deze kans heb gekregen via de GEW’’ – geeft Ruben Slot aan.

Trots tonen de kinderen met initiatiefnemer Jolan Van de Waeter (derde van rechts) hun zelfgemaakte huis.
Eindpresentatie Cultuur in de Wijk in Holtenbroek; kinderen bouwen met Abby D. aan een kleurrijk huis Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 8 uur geleden
Bram van Polen en Ron Jans halen herinneringen op aan de bekerfinale tegen Ajax.
PEC Zwolle in Historisch PersPECtief: 10 jaar na de bekerfinale Sport 12 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 21 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen gisteren
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen gisteren