Contractverlenging en dikke zege luiden jaar in

Sport

ZWOLLE - CSV ’28 heeft het contract met hoofdtrainer Martin Reijnders verlengd. Reijnders is bezig aan zijn derde seizoen in Stadshagen.

Reijnders was eerder werkzaam als trainer bij WHC, FC Ulu Spor, PEC Zwolle en Dieze West. In zijn voetballoopbaan speelde hij jarenlang voor FC Zwolle, in de Eerste Divisie.

CSV '28 komt momenteel uit in de vierde klasse C. Het bouwt aan een eerste elftal waarin eigen jeugd de kern vormt. Reijnders onderschrijft deze filosofie. Diverse spelers zijn doorgestroomd vanuit de A1 naar het eerste elftal van de voetbalclub in Stadshagen.

In de afgelopen jaren is er gebouwd aan een brug tussen de eigen jeugd en de eerste selectie. Zo zijn er inmiddels weer drie A-junioren teams en is er op het gebied van het technisch beleid voor de jeugd een ondersteuningsteam onder leiding van Ton Heimerikx. Dit team bewaakt de 'technische oranjelijn' bij de jeugdselecties en scherpt deze verder aan. Hiervoor worden alle jeugdspelers van CSV'28 nauwkeurig gevolgd middels een spelervolgsysteem.

Tussen de Snertloop (met een mooie opbrengst voor een pannaveld) en de nieuwsjaarsreceptie in speelde CSV '28 zaterdag een oefenwedstrijd tegen De Zwauluwen uit Den Hoorn (ZDH). De formatie van Reijnders won met maar liefst 7-0. Op 23 januari wordt de competitie hervat met een uitwedstrijd bij VSW. CSV staat halverwege op de negende plaats in 4C. Vorig seizoen eindigde het als vierde.

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden gisteren
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen gisteren
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 18 apr, 09:43