Afbeelding

Start2Move zet je carrière in beweging

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

"Opleidingscentrum Start2Move is het grootste Fit!vak erkende particuliere opleidingscentrum van Nederland en biedt volop carrièrekansen voor toekomstige Fitnesstrainers en Personal Trainers”, vertelt eigenaar Jelmer Siemons met gepaste trots.

Het opleidingscentrum bestaat uit drie onderdelen: een fitness-academie, een sportacademie en een health-academie. De toekomstige trainers kunnen voor hun opleiding op veertien locaties in Nederland terecht, met het Landstede Sportcentrum in Zwolle als hoofdvestiging. Siemons: “We beheren hier het fitnesscentrum en hebben ook de beschikking over onze eigen theorieruimte. De doelgroep van Start2Move bestaat uit sportieve, ambitieuze cursisten die graag van hun hobby hun werk willen maken, waarbij de leeftijd varieert van 18 tot 50 jaar."

De opleidingen van Start2Move staan onder toezicht van het V.W.S. en kunnen worden afgesloten met een Europees erkend diploma niveau 3: Fitnesstrainer, of niveau 4: Personal Trainer. Er is geen specifieke vooropleiding vereist en de lesdagen zijn ook te volgen in het weekend of in de avonduren.

Waar in de samenleving veel aandacht is voor bewegen en een gezonde leefstijl is dat bij Start2Move niet anders. “Ook wij besteden veel aandacht aan een gezonde leefstijl en voeding waarbij de focus ligt op structurele gedragsverandering. Cursisten leren niet alleen voedings- en trainingsprogramma’s op te stellen, maar ook het toepassen van de juiste coachings- en gesprekstechnieken”, aldus Siemons. "Er is op dit moment een enorme vraag naar goed opgeleide Personal Trainers. Vrijwel dagelijks komen er hiervoor aanvragen bij ons binnen en we hebben een mooie uitdaging om te voldoen aan deze nog steeds toenemende vraag. Wij nodigen geïnteresseerde cursisten van harte uit contact met ons op te nemen voor verdere informatie."

Meer informatie over het aanbod van Start2Move is te vinden op www.start2move.nl.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport gisteren
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 18 apr, 12:43
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 18 apr, 11:11