Afbeelding

CityFit Zwolle is feestelijk heropend

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

CityFit Zwolle is afgelopen zondag feestelijk heropend. Met man en macht is eind december gewerkt aan een totale make-over van het fitnesscentrum. Radmilo Soda, onder andere bekend van het tv-programma Obese, had ter gelegenheid van de heropening naar aanleiding van zijn boek een inspirerend verhaal.

Daarnaast heeft hij maar liefst honderd boeken gesigneerd die door CityFit werden weggegeven aan een enthousiast publiek. Tijdens de drukbezochte opening namen de gasten een kijkje in het vernieuwde fitnesscentrum onder het genot van een hapje en drankje. Met een inspirerende lezing over bewuster eten en gericht sporten, wist Radmilo Soda de mensen te boeien.

Zoals Soda zo vaak zegt: “Je gezond en goed voelen op emotioneel en fysiek niveau is geen rocket-science. Je hebt daarvoor zelf alle ingrediënten in handen en hoeft alleen nog maar te begrijpen hoe je ze moet gebruiken om alles uit jezelf te halen.” Zijn boek ‘Echt Radmilo’ legt op een heldere manier uit hoe mensen hun lifestyle kunnen veranderen door bewuster te gaan eten en gericht te sporten. En, last but not least, ook de mensen om je heen die om je geven. De boodschap van dit boek is: Geniet van het leven!

‘De clubleden zijn razend enthousiast over de vernieuwde club’, vertelt eigenaar Rob Jacobs. ‘Hier vind je de nieuwste cardio- en krachttoestellen plus de eGym-Cirkel waarmee men in slechts twee keer dertig minuten per week verbluffende resultaten kan bereiken. Inmiddels hebben al meer dan honderd mensen zich aangemeld voor het revolutionaire trainingsconcept.

CityFit Zwolle

Assendorperstraat 70

8012 CA Zwolle

(038) 422 80 15

www.cityfit.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 4 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 5 uur geleden