Afbeelding
Fraterhuis

Fraterhuis komt met quiz voor filmkenners

Algemeen

BINNENSTAD - Het Fraterhuis komt op zaterdagmiddag 30 januari met de eerste editie van de Fraterhuis Filmquiz. De filmquiz is een Fraterhuis-productie samengesteld door de eigen filmliefhebbers en geschikt voor iedereen aldus het Fraterhuis.

Meedoen kan op individuele titel en in teams van twee personen. Het team van Fraterhuis Filmquiz: “Herkent u minstens vijf van de twintig Bondgirls aan hun bikini’s en weet u welke recent verschenen film een opnametijd kende van twaalf jaar? Kom dan uw filmkennis toetsen aan de hand van een spervuur aan vragen en vermakelijkheden, die het volledige spectrum van de filmkunst beslaan. Van Hollywood tot Bollywood en van oude klassiekers tot de nieuwste premières, met filmburgemeester Constant Hoogenbosch als sidekick voor de nodige wetenswaardigheden. Gezelligheid staat voorop, met een drankje en een hapje en voor de winnaars en verliezers leuke prijzen.” De quiz duurt van 13.00 tot 15.30 uur. Kaarten kosten 7,50 euro per persoon.

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 15 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 18 uur geleden