Biodanza

· leestijd 1 minuut Cultuur

Biodanza? … Nooit van gehoord.

Dat hoor ik steeds als ik over biodanza begin. Er zijn nog weinig mensen die aan biodanza doen en dat is iets waar ik wat aan wil doen. Ja, ik ben enthousiast over de wijze waarop biodanza mensen in beweging zet. Het lijkt zo simpel en dat is het ook. Door dansen en muziek samen met anderen in wekelijkse groep verandert je leven. Het brengt mensen dichter bij elkaar, haalt mensen uit hun isolement, leert mensen om te gaan met depressies en sociale angst en zorgt voor meer saamhorigheid en respect voor elkaar en de wereld waarin we leven. Het klinkt te mooi om waar te zijn en toch zie ik het steeds weer gebeuren. Deelnemers gaan meer genieten van het leven, leren omgaan met stress en ook lichamelijke klachten kunnen verdwijnen. En dat allemaal door dansen.

Op 1 februari as begin ik met een biodanzagroep in de Bolder, AA-landen te zwolle. Ja het klinkt als een reclamepraatje en dat is het voor een deel ook. Echter reclame vóór biodanza. Omdat ik graag wil dat iedereen de kans krijgt om te ervaren wat biodanza met je doet. Op 1 februari as is er een gratis kennismakingsles. En daarna kunnen ze zich inschrijven voor de groep die wekelijks op maandagavond gaat draaien. Omdat ik zelf geen winstoogmerk heb is het mogelijk om deel te nemen tegen een prijs waarin alleen de kosten worden doorberekend. Voor meer informatie kun je terecht op de site; www.biodanzainzwolle.nl en op facebook: biodanza in zwolle.

Dansend door het leven

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 23 uur geleden