Afbeelding

Word fitter en sterker in Rico’s Personal Trainingsstudio

Partnerbijdrages

Ricardo van den Bos is zijn eigen personal trainingsstudio begonnen. Op zaterdag 23 januari tussen 11.00 en 13.00 uur is iedereen welkom bij Rico’s Personal Trainingsstudio aan de Ossenkamp 2T om de nieuwe studio te bekijken en zich te laten informeren.

“Sporters die niet meer alleen door een saaie sportschool willen lopen en zich afvragen: wat zal ik eens voor een oefening doen?, kan ik helpen effectief bezig te zijn. Zo kunnen ze hun persoonlijke doelen, zoals bijvoorbeeld het vergoten van hun weerbaarheid, afvallen of spiermassa opbouwen, ook echt bereiken”, legt Ricardo uit. “Met Personal Training en/of Small Group Training help ik ze het beste uit zichzelf te halen. Samen kijken we wat het beste bij ze past. Voor wie dat wil, kunnen we er boks- en trapwerk aan toevoegen. Velen vinden het erg leuk en tegelijkertijd wordt er dan gewerkt aan weerbaarheid, zelfvertrouwen en/of agressieregulatie.”

Sporten is Ricardo met de paplepel in gegoten. “Ik ben opgegroeid in Loekies Gym, de sportschool van mijn ouders. Al gauw kwam ik in aanraking met de vechtsport, waaronder karate, boksen en kickboksen. Inmiddels beoefen ik al meer dan twintig jaar de vechtsport. Doordat ik veel wedstrijden heb gevochten, heb ik veel ervaring opgedaan en veel van de wereld gezien. Op mijn zeventiende kwam ik zelfs bij jong oranje (Nederlands selectieteam).”

Rico’s Personal Trainingsstudio

Ossenkamp 2T

8024 AE Zwolle

06- 270 08 785

www.ricosptstudio.nl

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37