Afbeelding

Bij Dance & Yoga Styles kan je zijn wie je bent

Partnerbijdrages

Larissa Fink van Dance & Yoga Styles timmert flink aan de weg. Waar men bij haar terecht kan voor danslessen en yoga, onderscheidt ze zich vooral met paaldansen en Aerial Yoga. Ook begint ze weer met het geven van yogalessen voor kinderen.

Ruim een jaar kunnen leden nu voor dans en yoga terecht aan de Ternatestraat. Larissa heeft Dance Styles twee jaar geleden overgenomen. Paaldansen vormt de hoofdmoot bij Dance & Yoga Styles en het yoga-aanbod wil ze verder uitbreiden. “Het is me gelukt om het erotische etiket van paaldansen weg te halen. Voorheen was het voor meiden ‘die durfden’. Nu zie ik dat de drempel lager is voor alle leeftijden. In feite is paaldansen een totale fitness-workout. Het is erg leuk om te doen en ondertussen ben je volledig aan het sporten.” Dat geldt volgens haar ook voor Aerial Yoga, waar men de yoga-houdingen een doek uitoefent. “De deelnemers krijgen daardoor meer ruimte, onder meer in hun ruggenwervel. Ik merk dat steeds meer mensen daar baat bij hebben.”

Naast deze vormen kent Dance & Yoga Styles nog meer dans- en yogalessen. Kijk daarvoor op de website. “Je bent hier wie je bent en je mag zijn wie je bent. Balans, persoonlijke vooruitgang en plezier in het leven. Dat vind ik heel belangrijk”, besluit Larissa.

Dance & Yoga Styles

Ternatestraat 11

8022 NL Zwolle

06-212 48 632

www.dancestyles.nl