Afbeelding
Monique Schepers

Schadenet Rothuijsen verkoopt schadeherstelbedrijf aan de Van Mossel Autoschade Groep

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

Per 1 februari 2016 draagt Nico Rothuijsen zijn autoschadeherstelbedrijf inclusief activiteiten over aan de Van Mossel Autoschade Groep.

Geschiedenis

Nico Rothuijsen neemt in 1972 het familiebedrijf over van zijn vader en in 1990 wordt de naam verandert in Schadenet Rothuijsen. Daarnaast verhuizen zij van de Kerkstraat naar industrieterrein de Marslanden in Zwolle. In 1998 wordt het pand naast de werkplaats overgenomen en dit betekent dat er totaal wordt beschikt over een ruimte van 1675 m².

Nico Rothuijsen: “De keus om mijn bedrijf te verkopen is vanwege mijn leeftijd. Daarbij deed de kans zich nu voor om mijn bedrijf te verkopen aan een goede en betrouwbare partij, te weten de Van Mossel Autoschade Groep. Onze bedrijfsculturen sluiten naadloos op elkaar aan en ik heb hierdoor het volste vertrouwen dat ik mijn medewerkers en bedrijf in goede handen achterlaat. Ook voor mijn huidige klantenkring ben ik ervan overtuigd dat zij nog steeds de kwaliteit en service krijgen die zij van ons gewend zijn. Graag wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken voor de prettige samenwerking van de afgelopen jaren. Ik zal overigens wel aanblijven als directeur van de franchiseketen Schadenet B.V. Deze functie bekleed ik al ruim 26 jaar en haal hier nog veel plezier en voldoening uit. “

Van Mossel Autoschade Groep

De Van Mossel Autoschade Groep is onderdeel van de Van Mossel Groep en aangesloten bij de keten Schadenet. Autobedrijf Van Mossel bestaat ruim 65 jaar en inmiddels zijn zij dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Opel, Peugeot, Ford, Kia, Land Rover en Jaguar. Daarnaast hebben zij nog drie Mega Occasion Centra verdeeld over het land. Van Mossel biedt daarnaast financiële diensten, een autoverhuurbedrijf, eigen leasemaatschappijen en een eigen landelijke keten van schadebedrijven.

Naast de bestaande 8 autoschadeherstelvestigingen in Groningen, Waalwijk, Tilburg, Oirschot, Lisse, Weert, Hapert en Sprang Capelle, wordt de groep nu officieel uitgebreid met de toevoeging van de vestiging in Zwolle. Daarmee wordt het verzorgingsgebied van de Van Mossel Autoschade Groep vergroot en dat is nodig om zowel onze interne maar ook externe klanten optimaal te ontzorgen en te voorzien in mobiliteit.

Directeur Schade Ad van Diepenbeek: “De overname van ‘Schadenet Rothuijsen’ in Zwolle past perfect in onze strategie. Wij zijn een landelijk opererende organisatie op het gebied van autoschadeherstel met als pay-off: “de jongst groeiende autoschadegroep van Nederland”. Wij doen er alles aan om bij autoschade zo goed en zo efficiënt mogelijk te helpen. Door deze overname zijn wij in staat om onze interne maar ook externe klanten in de wijde omgeving van Zwolle nog beter van dienst te zijn. Door de jaren heen is ons product aanbod blijven groeien en wordt ons dienstenpakket steeds verder vernieuwd en ontwikkeld. Het bedrijf zal verder gaan onder de naam: Schadenet Van Mossel Autoschade Zwolle.” Voor meer informatie kunt u terecht op: www.vanmosselautoschadegroep.nl .

Over Schadenet

Schadenet is een professionele autoschadeherstelketen met 104 servicegerichte schadeherstelbedrijven, verspreid over heel Nederland. Onze 104 vestigingen bieden een uitstekende landelijke dekking, een grote mate van flexibiliteit en kwalitatief hoogstaand vakwerk. Hiermee onderscheidt Schadenet zich in de automotive markt. Een efficiënte uitvoering van het schadeherstel maakt het mogelijk hoge kwaliteit tegen een gunstig prijsniveau aan te bieden.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 11 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 12 uur geleden