Afbeelding

Villa Kakelbont breidt uit met Baby & Lifestyle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Villa Kakelbont Jeugdmode in winkelcentrum Zwolle-Zuid is afgelopen week uitgebreid. Het naastgelegen pand, waar de Baby & Lifestyle-afdeling nieuw is gevestigd, is aan de huidige winkel toegevoegd.

In dit gedeelte van de winkel wordt de mode voor de allerjongsten verkocht. Hippe nieuwe merken als Small Rags, B-Nosy, Isi Mini, Petit Villain en Fresk zijn toegevoegd aan het bestaande merkenpakket van onder meer Noppies, Feetje, Name it, Gymp, Tumble ’n Dry, B.E.S.S., Kiezeltje en Maxomorra. Naast babymode worden ook aanverwante artikelen verkocht zoals slaapzakken, slaaptrainers, nachtlampjes, badjasjes, dekentjes, paddestoellampen, Wheelybugs, Suavinex spenen en flessen als ook vrolijk servies van Sugar Booger.

Op de scheidslijn van de baby-afdeling en de grotere maten zijn meerdere lifestylemerken uitgestald. Djeco neemt een groot deel voor zijn rekening met leuke en originele accessoires voor kinderkamers. Te denken valt aan dekbedden, lampen, behangstroken, klokken, wandkastjes, kussens, mobielen en muurstickers. Het bekende merk A Little Lovely Company is ook present. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. De artikelen zijn er onder meer als lichtboxen met aan te passen teksten, tekstballonnen met confetti, tekstslingers en grappige lampjes.

Ook de rest van de winkel met de grotere maten is qua interieur en indeling aangepakt. Er is meer ruimte gecreëerd en de aparte jeanswanden en aangepaste stellingen zorgen voor meer rust en betere uitstraling van de collecties.

Villa Kakelbont jeugdmode is gevestigd in het grote Winkelcentrum Zwolle-Zuid, waar parkeren altijd gratis is.

Villa Kakelbont

Van der Capellenstraat 158

8014 VS Zwolle

(038) 422 55 53

www.villakakelbont-jeugdmode.nl