Afbeelding

De Hoofdhof in Berkum presenteert Muziek met een ‘+’

Algemeen

BERKUM - De Hoofdhof aan de Kerkweg 26 in Berkum presenteert een muzikaal programma dat een aantal keren per jaar wordt uitgevoerd op de zondagmiddag.

Onder het motto Muziek met een ‘+’ worden muzikanten uitgedaagd om, naast hun muzikale talenten, een extra dimensie aan hun muzikale prestatie mee te geven. “De muzikanten krijgen maximale creatieve vrijheid om het programma naar hun wensen in te vullen”, laat de organisatie weten. “Dat kan een combinatie zijn met beeld (foto of video) op de beamer of een voordracht van mooie proza of poëzie, door henzelf of door iemand anders. Ook kunnen ze andere musici uitnodigen voor een gezamenlijke uitvoering van een stuk muziek op andere instrumenten. Ook het publiek kan betrokken worden bij de muzikale presentatie. Alles is mogelijk, zolang de uitvoering een duidelijke ‘+’ heeft.”

Vier organisten van de Hoofdhof: Henk Hoeksema, Gert de Jong, Fred Pals en Adriaan Koops zijn als eerste uitgenodigd om hun muzikale prestatie met een ‘+’ op te luisteren. Bezoekers zijn welkom om op zondag 14 februari om 15.00 uur de eerste Muziek met een ‘+’ mee te beleven. De middag begint met koffie, thee of een drankje en om 15.30 uur begint het muzikale gedeelte. Inclusief een pauze duurt het programma tot circa 17.00 uur. De toegang is vrij, Na afloop vraagt de organisatie een vrije bijdrage voor de onkosten.

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
112 Zwolle: Bestelbus knalt tegen een lichtmast: Bestuurder spoorloos 112 21 apr, 13:16
Afbeelding
Openluchtbad Zwolle opent deuren op Koningsdag: Voorverkoop tot en met 26 april Algemeen 21 apr, 12:08
Afbeelding
Saxofoonkwartet Quatro Saxophoni bij Theeschenkerij Oldeniel Algemeen 21 apr, 10:02