Afbeelding

Medewerkers UWV komen bij ArboPositief Zwolle

Algemeen

BINNENSTAD - UWV-medewerkers Henk Jonker en Dick Metselaar komen op woensdag 3 februari naar ArboPositief Zwolle om uitleg te geven over de wet- en regelgeving van de overheid.

Voor werkzoekenden blijkt het lastig te zijn om de wet- en regelgeving van de overheid voldoende te begrijpen en te volgen wat daaraan verandert. De laatste stand van zaken wordt daarom uitgelegd door de specialisten van het UWV. Tijdens de bijeenkomst wordt ruimte geboden voor vragen in het algemeen belang en na afloop kunnen de bezoekers persoonlijke vragen voorleggen. Bezoekers zijn welkom van 10.00 tot 12.15 uur; inloop vanaf 09.45 uur in Brasserie ‘In de Bank’ (50/50 Workcenter) aan de Dijkstraat 6. De entree is gratis; koffie of thee kost 1,50 euro. Aanmelden kan per mail: zwolle@arbopositief.nl of via de website: http://www.arbopositief.nl.

ArboPositief is een organisatie van, voor en door werkzoekenden. Ze informeren, motiveren, inspireren en stimuleren elkaar. Zo zijn er workshops, trainingen en netwerkbijeenkomsten. Doel is positief samenwerken aan de toekomst van mensen die willen deelnemen aan de werkende samenleving.