Afbeelding

Kapsalon Zizzers komt met nieuwe formule

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Mensen die een kwalitatief goede haarbehandeling willen tegen een aantrekkelijke prijs, zijn bij kapsalon Zizzers in Assendorp aan het juiste adres. Helemaal nu de kapsalon per 2 februari haar formule heeft aangepast.

Het knippen voor dames en heren gaat 17,50 euro kosten; kinderen betalen 15,50 euro. Tegen deze aantrekkelijke prijs worden ze bovendien geholpen door een allround opgeleide styliste.
Verder zijn bij de kapsalon diverse pakketten samengesteld om iedereen in de gelegenheid te stellen van een professionele haarbehandeling. Zo heeft Zizzers de dinsdag uitgeroepen tot ouder-kinderdag, waarbij ouder en kind (tot en met 14 jaar) zich beiden laten knippen en dan slechts 27,50 euro betalen.
Op woensdag zijn kinderen spekkoper bij Zizzers. Knippen kost voor hen op deze midweekse dag 12,50 euro. Dames doen er goed aan om op donderdag de kapsalon te bezoeken. Voor knippen en kleuren betalen ze dan 65 euro. Deze aanbieding is geldig voor één kleur en voor dames met kort tot halflang haar. Uiteraard hebben ze wel keuze uit alle beschikbare kleuren. Verder zijn de openingstijden van Zizzers gewijzigd. Klanten kunnen er voortaan dagelijks terecht van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.30 tot 14.00 uur. Een afspraak maken kan heel eenvoudig via de website www.kapsalonzizzers.nl.
Klanten zijn voor alle haarbehandelingen bij de kapsalon in Assendorp aan het juiste adres. Ondanks de gewijzigde formule blijven de haarproducten hetzelfde. Zizzers is een honderd procent Goldwell kapsalon en voert tevens het hoge kwaliteitsmerk KMS.


Kapsalon Zizzers
Assendorperstraat 62
8012 CA Zwolle
(038) 423 21 88
www.kapsalonzizzers.nl

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen gisteren
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 22 apr, 17:02
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen 22 apr, 15:16