Kunst na Arbeid in concert

· leestijd 1 minuut Cultuur

Vrijdag 12 februari geeft muziekvereniging Kunst na Arbeid (KNA) haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Het A-, B-, en C-orkest en natuurlijk de slagwerkgroep laten die avond in een gevarieerd programma het beste van zich zien en horen.

In concert

Het thema van het voorjaarsconcert is “Kunst na Arbeid in Concert”. KNA speelt werken als: Symphonic Highlights from Frozen, March 1812 en Famous TV tunes. Als solo-instrument is dit jaar gekozen voor de hoorn. Onder andere KNA’s eigen hoorndocent Marcel van der Wulp, maar natuurlijk ook zijn leerlingen, neemt de solopartijen voor zijn rekening.

Tijd en plek

Het voorjaarsconcert wordt gehouden in het SIO-gebouw aan de Thorbeckelaan 2 te Ittersum. De toegang is gratis. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Het concert begint om 20.00 uur. Traditiegetrouw is er een mooie verloting en om de onkosten te beperken is er na afloop een collecte bij de uitgang.

Kunst na Arbeid

Kunst na Arbeid is een bloeiende muziekvereniging. Met bijna 70 leden is KNA een van de grotere verenigingen in Zwolle. De fanfare, onder leiding van dirigent Martin Oosterwijk, heeft een A-orkest voor gevorderde leden, een B- en C-orkest voor leerlingen en beginnende leden en een slagwerkgroep/drumband. De bijzondere eigen jeugdopleiding trekt veel jongeren naar KNA. KNA hoort bij Zwolle-Zuid. Dat blijkt wel uit de vele optredens en acties in dit deel van Zwolle. Wil je meer weten over KNA, kijk dan op www.kna-zwolle.nl.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer weten over KNA, hoe je lid kunt worden of donateur? Kijk dan op www.kna-zwolle.nl of neem contact op met Rien Wijnen, info@kna-zwolle.nl

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59