Afbeelding

ArboPositief houdt workshop over Intuïtief Ondernemen

Algemeen

BINNENSTAD – ArboPositief houdt op woensdag 10 februari een workshop met als thema ‘Intuïtief Ondernemen, geld verdienen met je passie’.

Tijdens deze workshop neemt Martijn Meima van Intuïtief Ondernemen bezoekers mee in ‘de krachtige en prachtige wereld van de zakelijke intuïtie’. Hij vertelt zijn visie op ondernemerschap en de rol van ieders zuivere intuïtie daarin. Daarnaast gaan de deelnemers in een aantal krachtige oefeningen zelf ervaren welke onderbewuste informatie ze kunnen gebruiken om succesvol te ondernemen. De oefeningen richten zich op de verbinding met ieders bezieling en het op diep niveau afscheid nemen en loslaten van het oude werk. Zo kan men vrij en vol passie vooruit om dat te gaan doen waarvoor men aarde is.

Wie alvast meer wil lezen over intuïtief ondernemen, downloadt Martijn’s e-boek via zijn website: www.intuitiefondernemen.nl/e-boek. De bijeenkomst van ArboPostief is van 13.00 tot 15.15 uur bij Brasserie ‘In de Bank’ (50/50 Workcenter) aan de Dijkstraat 6. De entree is gratis. Inloop vanaf 13.45 uur. Kijk voor meer informatie op de website: www.arbospotief.nl. Aanmelden kan per mail: zwolle@arbopositief.nl.

ArboPositief is een organisatie van, voor en door werkzoekenden. “We informeren, motiveren, inspireren en stimuleren elkaar. Zo houden wij workshops, trainingen en netwerkbijeenkomsten. Ons doel is positief samenwerken aan de toekomst van mensen

die willen deelnemen aan de werkende samenleving.”

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 18 apr, 13:20
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 18 apr, 12:43
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 18 apr, 11:11