Afbeelding

Hap Toe bij afslankstudio Bodylifeplan

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

U bent er waarschijnlijk al wel eens langs gefietst. Bij dat groene licht aan de v. Karnebeekstraat waar al 12 jaar het groene licht aan de gevel zichtbaar is.

Een gezellige kleine afslankstudio waar u met uw personal trainer aan uw gezondheid kunt gaan werken. Om uw doel te bereiken starten we met een intake. Daarin brengen we al uw persoonlijke gegevens in kaart. U krijgt dan een voedingsplan op uw smaak aangepast en in de juiste balans. Meer eten dan u gewend bent. Dus geen honger!!. Daarnaast gaat u bewegen met daarbij krachtoefeningen voor het verhogen van uw basaal metabolisme. Het gewicht wat u gemiddeld kunt afvallen is dan 7 kilo in het 14 weken traject met twee keer per week bewegen op afspraak.

Klant van Bodylifeplan; “Ik ben begonnen met sporten na een knieoperatie in 2011. Elk pondje gaat door het mondje en ik wil de belasting voor mijn knie zo laag mogelijk maken en houden. Het is een leuke kleinschalige gemoedelijke sportschool. Marian geeft goede uitleg, zowel bij de toestellen als over het voedingsplan. Het contact met elkaar is goed, je bent verbonden met elkaar, samen bezig en toch apart. Gezellige sfeer. Er wordt ook gelachen , leuke muziek, lekker op de maat sporten. Ik sport drie keer in de week op afspraak. Ik blijf daardoor soepel en op gewicht.”

Bent u nieuwsgierig? Zaterdag 13 februari is er een OPEN DAG van 10.00 -12.30 uur. U kunt informatie krijgen over het voedings-en bewegingsplan. Vergoeding door diverse verzekeringen. www.bodylifeplan.nl 038-4233710