Regio Zwolle verliest van topteams

Sport

ZWOLLE - Regio Zwolle Volleybal is blijven steken in de kwartfinales van het bekertoernooi tegen Springendal/Set Up ’65 en kon zaterdag ook niet voor een stunt zorgen in de Eredivisie tegen Sliedrecht Sport.

De nummer twee was met 25-16, 25-22 en 25-21 te sterk voor de ploeg van trainster Henriëtte ter Steege. Met nog één duel te gaan is het ongemeen spannend voor de Zwolse ploeg, die momenteel zesde staat, een plaats die recht geeft op deelname aan de play-offs voor de landstitel. Taurus heeft echter maar een punt minder en treft in Talentteam Papendal een minder zware tegenstander in de laatste wedstrijd. Zwolle speelt zondag in het Landstede Sportcentrum vanaf 17.00 uur tegen koploper VC Sneek. Taurus gaat op bezoek bij Talentteam Papendal, dat duel begint om 16.00 uur.

Regio Zwolle had dinsdag in eigen huis geen kans tegen Springendal (14-25, 20-25, 15-25). De uitwedstrijd in Ootmarsum was ook met 3-0 verloren.

Trots tonen de kinderen met initiatiefnemer Jolan Van de Waeter (derde van rechts) hun zelfgemaakte huis.
Eindpresentatie Cultuur in de Wijk in Holtenbroek; kinderen bouwen met Abby D. aan een kleurrijk huis Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 7 uur geleden
Bram van Polen en Ron Jans halen herinneringen op aan de bekerfinale tegen Ajax.
PEC Zwolle in Historisch PersPECtief: 10 jaar na de bekerfinale Sport 11 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 21 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen gisteren
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen gisteren