Voorjaarskinderkledingbeurs in het Anker

Algemeen

WESTENHOLTE - De werkgroep Beurzen van wijkvereniging WVF houdt in het weekend van 18 en 19 maart een tweedehands voorjaarskinderkledingbeurs.

De organisatie: “Op vrijdagavond 18 maart kan tussen 18.30 uur en 19.30 uur schone en eigentijdse voorjaarskleding vanaf maat 80 tot en met maat 176 ingeleverd worden bij het nieuwe Anker aan de Voorsterweg 36. Zaterdagochtend 19 maart wordt de kleding op de beurs verkocht tussen 9.30 uur en 11.00 uur.”

Via beurzen@wijkverenigingwvf.nl kan men een code aanvragen om kleding in te brengen. Daarna ontvangt diegene informatie over de werkwijze en instructies met betrekking tot het inbrengen, coderen en prijzen van de kleding.

Van de opbrengst van de verkochte kleding is 80% voor de inbrenger en 20% voor de wijkvereniging (dekking van de onkosten). Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website; www.wijkverenigingwvf.nl, onder werkgroep Beurzen.

“Voor het goed laten verlopen van de beurs hebben wij vrijwilligers nodig”, aldus de organisatie: “Je kunt je opgeven om op 18 en/of 19 maart te helpen door een mail te sturen. Als vrijwilliger mag je voorafgaand aan de beurs al enkele stuks kleding kopen.” Op de beurs kan niet worden gepind en biljetten van 50 euro worden niet geaccepteerd.

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 13 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 17 uur geleden