Afbeelding

Ona´s Afro Beauty & Hair Shop is verhuisd naar Thomas Thomas à Kempisstraat 18

Partnerbijdrages

Ona´s Afro Beauty & Hair Shop is verhuisd naar de Thomas à Kempisstraat 18. De kapperszaak voor elk haartype (met bijzondere specialismes zoals haarstukken en extensions) en beautyzaak had meer ruimte nodig.


De zaak oogt prachtig en is ruim opgezet. Wat is gebleven is de jarenlange ervaring van de zaak, zowel in het kappersvak als op het gebied van beauty.
Vrouwen en mannen met elk haartype kunnen er terecht. Met het specialisme black-hair-behandeling (denk aan kroeshaar dat krullend wordt gemaakt) onderscheidt de zaak zich van een gewone kapperszaak. Bijvoorbeeld ouders van adoptiekinderen weten Ona´s Afro Beauty & Hair Shop sinds jaar en dag te vinden. Krulvergroting en het aanbrengen van prachtige dreadlocks zijn andere specialismen van de kapsalon en beautyshop aan de Thomas à Kempisstraat.


De zaak heeft verder, onder meer, een uitgebreid aanbod aan pruiken en extensions in verschillende kleuren. Ook op het gebied van haarverzorging en beautyproducten heeft Ona´s Afro Beauty & Hair Shop bijzonder veel te bieden. Een bijzondere vermelding verdient het merk Black Opal, make-up voor de donkere huid. Meer informatie over Ona´s Afro Beauty & Hair Shop is te vinden op de website onasafro.nl. Daar tref je ook de webshop om producten te bestellen.

Binnenlopen voor een goed advies kan natuurlijk ook aan de Thomas à Kempisstraat 18. Of bel met 038-4536874.