Afbeelding
margrieth

House2Day wordt beoordeeld met een 9,9! De hoogste score van alle makelaars.

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wordt u ook ambassadeur van House2Day Makelaars?

De dienstverlening van House2Day makelaars, wordt op de onafhankelijke website www.wieisdebestemakelaar.nl beoordeeld met een 9,9! Hiermee hebben we de hoogste score van alle makelaars!

Stefan Zielman; tevreden klanten zijn de ambassadeurs van ons bedrijf, dat willen we ook graag belonen. De ambassadeurs krijgen van ons een pas waarmee ze altijd 20% korting op onze dienstverlening krijgen. Maar.. niet alleen de ambassadeurs zelf, ook kennissen, familie, vrienden etc kunnen gebruik maken van hun pas.

Wilt u ook ambassadeur worden, of gewoon eens ervaren dat onze dienstverlening een 9,9 waard is?

Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak!

Zie hier enkele reviews:

patrick:

Van meet af aan een prettige samenwerking. Eindelijk kreeg ik een makelaar die ging denken vanuit mijn wensen ipv zo snel mogelijk verkopen. Hier kreeg ik een fijn gevoel bij. Met iedereen van house2day heb ik het contact als zeer prettig ervaren. Het fijne was dat ik 1 contactpersoon had. Een heel fijn team mensen die altijd voor mij klaar hebben gestaan. Absoluut een aanrader, al vaak een huis verkocht, veel makelaars gehad, maar house2day steekt toch echt met kop en schouders erboven uit!

P. van Riezen:

Ik wil house2day bij dezen hartelijk bedanken voor de uitstekende begeleiding en geweldige doorzettingsvermogen. Jullie hebben me enorm geholpen bij de verkoop en aankoop van mijn huis. Nogmaals HARTELIJK DANK

kirsten:

Ongelofelijk fijne mensen, korte lijnen, snelle terugkoppeling en gewoon geweldige service. Ik heb meerdere makelaars gehad maar deze steekt er absoluut met kop en schouders bovenuit. Nogmaals hartelijk dank house2day!!!!!!!!!!

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 21 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 22 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen gisteren
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14