Afbeelding
Erik-Jan Berends

Heppie! verhuist op 2 maart naar groter pand

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Heppie!, dé winkel in tweedehands kinderkleding, -boeken en speelgoed verhuist na bijna vier jaar naar de Assendorperstraat 119. De winkel van Christel Liesveld en Swaan Blaauw groeide uit zijn jasje.

Drie keer zo groot is het nieuwe pand waar naast tweedehands kinderspullen ook (kraam)cadeautjes, knipjes, posters en ansichtkaarten worden aangeboden. In het nieuwe pand komen daar nog positiekleding en wat grotere maten bij. Konden klanten bij Heppie altijd terecht tot en met maat 140, met de opening van de nieuwe zaak wordt dat maat 158. De twee ondernemers zien een toenemende vraag. “Mensen kiezen bewuster en hoeven niet alles meer nieuw te hebben. Onze winkel past goed bij de wijk, maar we verwelkomen ook veel klanten van elders uit Zwolle, en ook van buiten de stad.” De eigenaresses nemen kleding van alle merken in, al selecteren ze wel streng. “De kleding moet kwalitatief goed en modern zijn. We horen dan ook vaak van klanten dat onze kleding er nog erg mooi uitziet. Brengers ontvangen veertig procent van de opbrengst. Ze kunnen dat bedrag in de winkel weer uitgeven of contant opnemen.”

De nieuwe winkel opent op 2 maart om 09.00 uur meteen met de nieuwe collectie voorjaars- en zomerkleding. “Het wordt een feestelijke openingsdag. Wie precies wil weten wat er gebeurt op 2 maart, kan onze Facebookpagina in de gaten houden”, aldus de twee. In de nieuwe winkel staat in ieder geval een gezellige tafel en kunnen klanten de aanwezige meubels van Nomade Vintage aanschaffen. En met de chocolade van Tony’s Chocolonely wordt winkelen bij Heppie! een compleet feest.

Heppie

Assendorperstraat 119

8012 DJ Zwolle

06-416 15 734

www.heppiezwolle.nl