Afbeelding

Ooglaseren kan nu ook bij jochem, voor ogen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Door de samenwerking aan te gaan met Oogkliniek Eyescan in Utrecht kan jochem, voor ogen nu ook de vooronderzoeken en nacontroles doen voor ooglaseren.

“Met onze expertise op oogzorggebied en de gespecialiseerde apparatuur waarmee we een oog van zowel binnen als buiten in kaart kunnen brengen, is de stap naar ooglaseren een logisch vervolg”, aldus Arie van Vliet, eigenaar van jochem, voor ogen. “Mensen willen meer opties in scherp zien. Een leven lang scherp zien, zonder bril of contactlenzen, is voor velen een bewuste keuze. Omdat ooglaseren een belangrijke stap is voor mensen, is voorlichting en advies en goed vooronderzoek heel belangrijk. Hiervoor hoeft men nu niet meer naar Utrecht, want dit kan gewoon bij ons in Zwolle. Wij leggen de verschillende methodes uit, de kosten en hoe de verdere procedure in zijn werk gaat. Daarna volgt een Quickscan waaruit blijkt of de ogen geschikt zijn voor ooglaseren. Als dit zo is, volgt er een Fullscan. Met de informatie, beeldmateriaal en onze bevindingen die uit de Fullscan komen, overleggen wij met de chirurgen van de Eyescan kliniek. De klant gaat dan naar Utrecht waar de laatste controle en daarna de eigenlijke behandeling plaatsvindt.”

De nazorg en controles daarna vinden weer bij jochem, voor ogen plaats. Van Vliet: “Wij hebben bewust voor Eyescan in Utrecht gekozen. Uit het onderzoek van de Consumentenbond in februari 2015 kwam naar voren dat zij op alle punten een vinkje scoren. Bovendien zijn de reviews en onze eigen ervaring dusdanig dat we met een gerust hart onze klanten voor deze ingreep doorsturen.” Meer weten over ooglaseren? Kijk op www.voorogen.nl.

jochem, voor ogen

Vispoortenplas 1-3
8011 TH Zwolle
(038) 421 58 17
www.voorogen.nl

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 20 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 20 uur geleden
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Paleis Het Loo: een dagje uit voor iedereen Partnerbijdrages 24 apr, 11:00
Gerjo (links) en Adri-Jan Rigter met het nieuwe logo en de bouwtekening van de renovatie.
Gait Rigter stapt over naar Bike Totaal: dezelfde naam, een andere uitstraling Partnerbijdrages 24 apr, 10:50
Afbeelding
Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht gaan samen verder als Vereen Algemeen 24 apr, 10:15