Afbeelding
Erik-Jan Berends

TyrePoint Zwolle, nu ook hét adres voor APK

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

TyrePoint Zwolle heeft haar dienstverlening uitgebreid. Sinds deze maand kunnen klanten er ook de APK voor hun auto laten uitvoeren.

“Onderhoud deden we al”, vertelt Henry Kappert. “Zowel particulieren als bedrijven vroegen ons om ook de APK te verzorgen. Als twee keer per jaar toch de banden van de auto worden gewisseld, kan dat in één moeite door. Daarom zijn we ook erkend APK-keuringstation geworden.” De monteurs zijn opgeleid en de moderne bedrijfshal is verder ingericht met het juiste materieel, waaronder een nieuwe remmentestbank. Kappert: “Tevens hebben we nu een testapparaat voor de airco. Niet verplicht voor de APK, maar deze controle wordt anders vaak vergeten.” Klanten die bij TyrePoint Zwolle hun APK laten uitvoeren, weten waar ze aan toe zijn. “Je weet vooraf wat je voor de APK betaalt. Wij gaan niet opzoek naar reparaties die niet noodzakelijk zijn, wij geven het juiste advies. Eventuele reparaties gaan altijd in overleg.

Tevens zijn we zeer flexibel bij het inplannen van afspraken”, benadrukt Kappert.

Verder biedt TyrePoint Zwolle sinds kort automaatbak- en versnellingsbakspoeling aan. “Auto’s gaan tegenwoordig veel langer mee. Bij een hoog kilometrage is het verstandig de automaat- of versnellingsbak eens goed te reinigen. De auto gaat daardoor weer prettiger en zuiniger rijden”, legt hij uit. “Voor deze werkzaamheden hebben we een gespecialiseerde monteur in huis.”

TyrePoint Zwolle is specialist in banden en wielen en is tevens hét adres voor apk, onderhoud, schadeherstel, spotrepair en carcosmetics.

TyrePoint Zwolle

Ceintuurbaan 34b
8024 AA Zwolle

(038) 202 20 30

www.tyrepointzwolle.nl