Afbeelding

Wieten Schoencomfort legt klant in de watten met verbouwde winkel

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“Wij krijgen de klanten nog in de winkel. Om hen te laten merken hoe welkom ze zijn, hebben we de winkel verbouwd en een huiselijke sfeer anno 2016 gecreëerd.” Aan het woord is Pieter Wieten van Wieten Schoencomfort aan de Diezerkade 4.

Dat hij een interieurontwerper in de hand heeft genomen om de zaak een restyle te geven, is niet voor het eerst. “Dat doen we eens in de vijf jaar, voor de klant en voor onszelf.”

Toch is het deze keer misschien wel extra bijzonder. Want met ‘wij krijgen de klanten nog in de winkel’ doelt Wieten er uiteraard op dat zijn mooie fysieke winkel nog altijd de voorkeur krijgt boven online shoppen. “Dat de dames en heren hier blijven komen, heeft alles te maken met onze service en vakbekwaamheid. We werken hier met een super enthousiast team vrouwen. Zij hebben niet alleen verstand van schoenen maar ook van voeten. Daarnaast zijn de lijnen met onze vaste leveranciers kort. Als ik de schoenen die je daar ziet in welke andere kleur dan ook wil, dan kan dat.”

De winkel zelf laat zich het best omschrijven als huiselijk op een stijlvolle manier. Salonachtig. Dat begint al met de etalage die met panelen chique oog. De routing is aangepast waardoor je makkelijker de winkel rondloopt. Toch liever even zitten? Dat kan. Twee prachtige fauteuils bezorgen de klant een loungegevoel. In de hele winkel is zitmeubilair om schoenen te passen en aan tafel koffie of thee drinken kan eveneens. De manshoge spiegel met ornamenten, de kleurstelling in wit en donkerblauw en fraai tapijt completteren het geheel. Wieten kan weer jaren vooruit.

Wieten Schoencomfort

Diezerkade 4

8021 CW Zwolle

(038) 453 51 72

www.wietenschoencomfort.nl

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 23 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 23 uur geleden