Afbeelding
Gast

Kinderkleding- en speelgoedwinkel ‘EigenWijz’ in Wijhe.

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

Op vrijdag 4 maart openen Frederike Boxman, Willemien Nijman, Anouk en Marian Diepman hun kinderkleding- en speelgoedwinkel EigenWijz in de Langstraat in Wijhe. Speelgoed en kinderkleding door Eigen Wijze familieleden uit Wijhe, dus: EigenWijz ….speels met mode!

In het voormalig pand van juwelier, Klaas de Groot, wordt nog hard gewerkt om ervoor te zorgen dat alles begin maart klaar is. Wie dan binnenstapt zal het bijna niet herkennen. De winkelruimte is flink uitgebreid, met lichte kleuren en een fraai ingerichte kinderspeelhoek. De verbouwing en de inrichting zijn voor een groot deel gerealiseerd met behulp van familie en vrienden.

Wijhe, waar je nog gratis kunt parkeren, heeft een prachtige winkelstraat. Naast ambachtelijk bakker, slager en supermarkten zijn er ook verschillende kleding- en accessoire winkels te vinden. Frederike, met twee kleine kinderen van 2 en 4 jaar, miste een winkel gericht op kwalitatieve mode voor kinderen. Een winkel zoals Wijhe enige jaren geleden nog had met Boepla. Met een grote familie en veel verjaardagen van (achter)nichtjes en neefjes, vond Marian het een gemis dat er geen bijzonder speelgoed in Wijhe te koop is. Dit bij elkaar opgeteld is de basis voor de start van EigenWijz.

Een kijkje in onze winkel

EigenWijz verkoopt kinderkleding in de maten 50 t/m 176 en heeft voor iedere leeftijdsgroep de leukste merken. Voor de allerkleinsten bieden wij Feetje, Babyface en Z8. De jongens zullen vooral de stoere merken zoals Vingino, Cars en Blue Rebel leuk vinden en de grotere meiden kunnen lekker los met Nono en Geisha. De merken Tumble ’n dry, Name It, Someone en Moodstreet maken het beeld compleet. Terwijl de ouders op hun gemak rondkijken of een kopje koffie drinken, is er ook aan de kinderen gedacht, met een superleuke speelhoek in de serre.

Bij het speelgoed ligt de nadruk op natuurlijk materiaal en hout van goede merken. Je vindt er in diverse prijsklassen een passend cadeau voor ieder feestje. Ontzettend leuk voor opa en oma om te geven aan hun kleinkind, of als je op zoek bent naar iets bijzonders voor je eigen kinderen. Wij hebben van Haba en Janod zachte popjes in een mooi houten poppenhuis, stoere auto’s, treinbanen en bijzondere spelletjes. Voor de knutselspullen heb je bij Eigenwijz ruime keuze met het merk Djeco. Ook aan de jongsten is gedacht met heerlijke zachte knuffels van Jellycat. De sieraden en accessoires van Souza zijn te leuk om te laten liggen. Ben je op zoek naar een kraamcadeau, dan moet je zeker bij ons binnenlopen!

De officiële opening van de winkel is op vrijdag 4 maart om 17.00 uur. Iedereen is welkom om mee te maken hoe wij op feestelijke wijze voor het eerst onze deur openen. Aansluitend is de winkel open voor iedereen en laten wij je graag het stoere uiterlijk van de winkel zien. Zaterdag 5 maart volgt dan een feestelijke dag met verschillende activiteiten voor de kinderen.

Doe jij mee aan onze wedstrijd?

Wij nodigen alle kinderen uit Wijhe en omgeving uit om mee te doen aan onze kleur- en schrijf wedstrijd. Voor de jongste kinderen (0-8) liggen er bij de supermarkten en ‘Schulten fashion’ kleurplaten om prachtig in te kleuren. En weet jij een leuke naam voor de apen op de tekening? Voor de oudere kinderen (8-12) is er een schrijf-wedstrijd. Naast de kleurplaten liggen de blaadjes waar het begin van het verhaal staat opgeschreven. Wie kan dit het mooist afmaken. Natuurlijk mogen ook de grotere kinderen de namen voor de apen verzinnen. Als je verhaal of tekening af is kun je deze tijdens winkeltijden in de bus bij de winkel EigenWijz Langstraat 13 gooien.

Voor de baby die wordt geboren op 4 maart ligt er een kraamcadeautje klaar. Op zaterdag 5 maart zullen de winnaars bekend worden gemaakt van deze acties.

Ga ook vast naar onze website www.EigenWijzWijhe.nl en like ons op facebook. Tot ziens in de winkel!

Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen gisteren
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 18 apr, 11:11
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 18 apr, 11:09